Csekkold ezeket a fontos FN12 infókat! ;)

A fesztiválkonferencia kapuit 11.00-kor nyitjuk meg az Akvárium Klubban. Először kérünk, jelentkezz be regisztrációs pultunknál, erre 11.00-tól 19.00-ig van lehetőséged. A Fenntarthatósági Napon való részvétel mindenki számára ingyenes, azonban a helyszíni regisztráció kötelező.

12.00 órakor kezdődik az Inspiráció és ráhangolódás az On The Spot-tal. Böngészd végig a nap programját itt.

Mozgáskorlátozott látogatóink az Akvárium Klub fröccsterasza mellett található lift segítségével akadálytalanul megközelíthetik a KisHall termet, ahol meghallgathatják a szekcióbeszélgetéseket, valamint részt vehetnek a Nagyhallban az afterparty koncerten és díjátadón, illetve utána a KisHall buliban. A kihelyezett térképek mellett, önkénteseink segítenek a tájékozódásban.

Szavazz a legjobb pályaművekre és döntsd el Te, mely szervezetek nyerjék el a “Legjobb kiállítók” címet a 12. Fenntarthatósági Napon. Idén a szavazás mobilon történik. Az FN12 – 12. Fenntarthatósági Nap applikáció segítségével kérdezhetsz a szekciók között, értékelheted a rendezvényt és leadhatod 3-3 szavazatodat az általad legjobbnak ítélt pályaművekre és kiállítókra. A látogatók által kiválasztott nyertesek az afterpartyn vehetik át díjaikat.

Töltsd le a hello holnap! mobilapplikációt (iOS, Android), hiszen 5 pontot gyűjthetsz össze, ha levadászod az egyik Fenntarthatósági Napon elhelyezett QR kódot, ezáltal 500 forintot adományozhatsz akár aznap a kiválasztott szervezetnek.