PROGRAM
ARCOK
PARTNEREK
HÍRLEVÉL
YT

FN12 – Környezeti szekció [TELJES BESZÉLGETÉS]

A környezeti szekcióban a klímaváltozás, a légszennyezés és a műanyag-hulladékok kerültek nagyító alá. Nézd vissza most!

FN12 – Ráhangolódás az On the Spottal [TELJES BESZÉLGETÉS]

Kíváncsi vagy milyen piszkosságokat éltek meg az On the Spot tagjai utazásaik során? Nézd vissza most!

FN12 PÁLYÁZAT NYERTESEK | ZENE/SLAM

Gratulálunk a 12. Fenntarthatósági Nap ZENE/SLAM kategória legjobbjainak!

FN12 PÁLYÁZAT NYERTESEK | FILM

Gratulálunk a 12. Fenntarthatósági Nap Film kategória legjobbjainak.

FN12 pályázat nyertesek | KREATÍV

Gratulálunk a 12. Fenntarthatósági Nap Kreatív kategória legjobbjainak. 

Nem tudsz ott lenni? Nézd online vagy IPTV-n! !

Ha esetleg mégsem tudsz részt venni az eseményen, akkor sem kell lemondanod izgalmas szekcióbeszélgetéseink meghallgatásáról, ugyanis idén is biztosítjuk az online közvetítést. Az FN12 ráhangolódását és a 3+1 szekcióját is nyomon követheted majd itt.

Nem működik? – Próbáld így!

Tudomásunkra jutott, hogy néhány mobiltelefon esetében sajnos az FN12 app szavazási és értékelési funkciók nem működnek tökéletesen. Sajnáljuk, ha téged is érint. A szavazások és értékelések linkjeit ebben a bejegyzésben megtalálod, így Te is támogathatod kedvenceidet.

Csekkold ezeket a fontos FN12 infókat! ;)

A fesztiválkonferencia kapuit 11.00-kor nyitjuk meg az Akvárium Klubban. Először kérünk, jelentkezz be regisztrációs pultunknál, erre 11.00-tól 19.00-ig van lehetőséged. A Fenntarthatósági Napon való részvétel mindenki számára ingyenes, azonban a helyszíni regisztráció kötelező.

Tedd zsebre az FN-t!

Az idei év újításaként ismerd meg a 12. Fenntarthatósági Nap applikációját. Program, arcok, pályaművek, kiállítók és a közönségszavazás egy helyen!

Kapcsolj át!

A rendezvényt megelőzően 4 napig archív FN videókkal, a rendezvény napján élő közvetítéssel várunk a Magyar Telekom IP TV 99-es csatornáján.

#PISZKOS12 – Te tudod a választ a kérdésekre?

Az idei évben 12 piszkos problémát vitatunk meg szakértő vendégeinkkel. A nap nyitó kérdéseit ezúttal 12 éven aluli gyerekek tették fel. Gyere el szeptember 14-én az Akvárium Klubban és tedd fel kérdéseidet Te is! 

Kiállítói pályázat | Gratulálunk a nyerteseknek!

A 12. Fenntarthatósági Nap keretében idén is Kiállítói pályázatot hirdettünk. Eldőlt, melyik 5 szervezet gyűjtötte össze leggyorsabban az 50 Like!-ot, így velük biztosan találkozhattok majd a Fenntarthatósági Napon szeptember 14-én az Akvárium