Fuss végig ezeken a FN10-es hasznos infókon!

A fesztiválkonferencia kapuit 11.00-kor nyitjuk meg az Akvárium Klubban. Először kérünk, jelentkezz be regisztrációs pultunknál, erre 11.00-tól 19.00-ig van lehetőséged. A Fenntarthatósági Napon való részvétel mindenki számára ingyenes, azonban a helyszíni regisztráció kötelező.

A nap 12.00 órakor D. Tóth Kriszta inspirációs beszélgetésével kezdődik, ami segít ráhangolódni a FLOW-ra. Böngészd végig a nap programját itt.

Mozgáskorlátozott látogatóink az Akvárium Klub fröccsterasza mellett található lift segítségével is akadálytalanul megközelíthetik a KisHall termet, ahol meghallgathatják a szekcióbeszélgetéseket, valamint részt vehetnek a Nagyhallban az afterparty koncerten és díjátadón, illetve utána a VOLT lokál buliban. A kihelyezett térképek mellett, önkénteseink segítenek a tájékozódásban.

Regisztrációkor három-három matricát kapsz, melyekkel segíthetsz eldönteni melyik pályaművek és kiállítók érdemlik meg a közönség díjat. A Neked leginkább tetsző 3 pályaművet és 3 kiállítót jutalmazhatod meg ezekkel a matricákkal. A látogatók által kiválasztott nyertesek az afterpartyn vehetik át díjaikat.

A nagy sikerre való tekintettel idén is lesz lehetőséged regisztrált vendégként saját készítésű molinótáskát ingyen gyártattni és hazavinni. A táskák anyagát, régi, használt molinókat a Magyar Telekom biztosítja, ezáltal is csökkentve a hulladékok mennyiségét.

Töltsd le a hello holnap! mobilapplikációt (iOS, Android, Windows Phone), hiszen 10 pontot gyűjthetsz össze, ha levadászod az egyik Fenntarthatósági Napon elhelyezett QR kódot, ezáltal 1000 forintot adományozhatsz akár aznap a kiválasztott szervezetnek.