Véleményetek az FN6-ról

Az idei alkalommal 122-en töltöttétek ki a kérdőívünket, amit ezúton is köszönünk.
A tavalyihoz hasonlóan négyes átlag fölötti eredményt szavaztatok nekünk a kiállítók, a programszervezés, a programról kapott tájékoztatás és az esti programok, koncertek tekintetében. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy az FN 6 összbenyomásának eredménye idén is négyes átlag feletti, azaz 4,16 lett.

Szekciók
Szavazataitok alapján téma szerint az idei legérdekesebb szekció a környezeti szekció lett, amely a klímaváltozáshoz való alkalmazkodásról szólt.
Hasznosság tekintetében a közösségekről szóló +1 szekciónak ítéltétek a legtöbb szavazatot, míg összbenyomás alapján a -1 szekciót találtátok a legjobbnak.
Az egyes szekciókban a legtöbb szavazatot kapó és ezáltal legkedveltebb résztvevők a következő urak és hölgyek lettek:

  • -1 szekció a gyermekek felnőtt tartalomtól való védelméről: dr. Gyurkó Szilvia, UNICEF
  • gazdasági szekció az innovációról: Bárd Imre, London School of Economics
  • környezeti szekció a klímaváltozásról való alkalmazkodásról: Németh Lajos, meteorológus
  • társadalmi szekció a jelen és jövő társadalmáról: Csányi Vilmos, etológus
  • +1 szekció a közösségekről: Kármán Erika, a Szatyor Egyesület vezetője

szekciók

Kiállítás
Az online értékelésetek alapján az idei legjobb kiállító a Telekom Molinóműhelye lett. Egy kicsivel lemaradva őt követi a Felelős gasztrohős és a Passzív aquapónia. Népszerűnek ítéltétek még a Magyar Vegán Társaságot, a Kartonjátékot, valalmint a Zöldboltot egyaránt.

szavazat_kiallitok

FN7
A felmérésben arra is kíváncsiak voltunk, hogy a jövőben milyen témákról hallanátok szívesen. A következő javaslatokat írtátok: intelligens házak, ökofalvak, ökoépítészet, fogyasztáscsökkentés, vízgazdálkodás, társadalmi problémák megoldása, kisebbség védelem és fairtrade.
A 7. Fenntarthatósági Napra pedig még a következőket kiállítókat is javasoltátok: humusz ház, állatmenhelyek és állatvédők, biogazdák, E-cherry Adománybolt, Cellux csoport, Életharmónia Alapítvány.
Az afterparty tekintetében a legtöbben a Brainst szeretnétek, őket követi a Punnany Massif. A dobogó harmadik fokán holtversenyben a Quimby, a Carbonfools és a Hooligans áll.

Még egyszer köszönünk minden értékelést és konstruktív kritikát – szem előtt tartjuk őket a szervezés során. Azt pedig megígérjük, hogy az értékelésetektől motiválva, hamarosan sort kerítünk rá, hogy bevéshessétek a naptárba az FN7 időpontját, mert lesz! :)